5 juni 2014: Duurzaamheidscafé over dier- en milieuvriendelijke tuinen

Het Platform Amersfoort Duurzaam organiseert in samenwerking met Groei & Bloei op donderdagavond 5 juni 2014 een fietstocht langs natuurrijke tuinen in Amersfoort-Zuid. Voor meer informatie over tuinreservaten zie de 10 kenmerken

Belangstellenden kunnen starten tussen 19.00 en 20.30 uur bij de Nieuwe Kerk (Leusderweg 110, bij de ingang Daltonstraat). Ze krijgen een plattegrond met de adressen van de diverse tuinen waarin dier- en milieuvriendelijk wordt getuinierd. Deelnemers kunnen zelf een fietsroute uitstippelen. Ze kunnen zich laten inspireren door de verhalen van de enthousiaste eigenaars en ideeën opdoen om hun eigen tuin (nog) aantrekkelijker te maken voor vlinders, vogels, bijen, egels, waterjuffers, etc.

Deelname is gratis (vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld), om praktische redenen graag van te voren aanmelden tot uiterlijk 4 juni 12.00 uur bij  amersfoortduurzaam@gmail.com

Laat wat van je horen