Deze website wordt na 1 januari 2019 niet meer geactualiseerd. Graag verwijzen we je naar

 

Duurzaam033.NL

hét nieuwe platform voor
Duurzame bewonersinitiatieven in Amersfoort.

 

Begin 2012 schreven we:

In Amersfoort zijn vele maatschappelijke organisaties bezig met duurzaamheid, elk op hun eigen manier. We denken dat er veel potentieel is dat onbenut blijft op deze manier. Door uitwisseling en samenwerking krijgt elke kleine organisatie meer capaciteit, meer geld, meer achterban, meer expertise en dus meer actieradius en bekendheid. In Amersfoort zijn vele maatschappelijke organisaties bezig met duurzaamheid, elk op hun eigen manier. We denken dat er veel potentieel is dat onbenut blijft op deze manier. Door uitwisseling en samenwerking krijgt elke kleine organisatie meer capaciteit, meer geld, meer achterban, meer expertise en dus meer actieradius en bekendheid. We hebben sinds die tijd veel gezaaid en partijen verbonden. In 2015 hebben we alle Platformleden een brief gestuurd dat we op een laag pitje zouden werken en zouden bekijken hoe we verder gaan.

Ondertussen gebeurde er veel in Amersfoort! In 2018 is de draad opgepakt door anderen en is een nieuw platform opgezet: Duurzaam033. We zien elkaar nog veel in de stad, doen veel samen en blijven elkaar én nieuwe initiatieven vinden en verbinden!

Laat wat van je horen