IVN Amersfoort

Het IVN, vereniging voor natuur- en milieueducatie, wil door educatief werk bijdragen aan een duurzame samenleving door speciaal aandacht te geven aan de relatie tussen natuur, milieu en mens.

Doelstelling: Natuur- en mileueducatie

Contactpersoon: Ineke Winkel
Mailadres:  inewink@gmail.com

IVN Amersfoort e.o. heeft  circa 140 leden, 30 jeugdclubleden en 140 donateurs. Via de diverse werkgroepen van de afdeling worden tal van activiteiten ontplooid die een bijdrage leveren aan de doelstelling, zoals: wandelingen, lezingen, knotgroep, jeugd, fotografie, eetbare planten en duurzaamheid. De werkgroep duurzaamheid  werkt mee aan duurzaamheidscafés en het daaruit voortkomend Platform Amersfoort Duurzaam. De werkgroep versterkt de kennis van de natuurgidsen op het gebied van duurzaamheid en ontwikkelt het project De groene leefstijlcoach.

IVN Amersfoort e.o. is actief in het gebied Amersfoort, Hoevelaken, Leusden, Woudenberg en Scherpenzeel.

 

Laat wat van je horen