7 maart 2013: NO IMPACT = 100% genieten

Gratis film, lekker eten en drinken, een nieuw boek, een nieuw kledingstuk en je kapotte kleding weer heel. Dat is weinig Impact op het milieu, maar wel 100% genieten.

Ontdek welke duurzame gewoontes bij je passen tijdens de No Impact week, die dit jaar wordt gehouden van 10 t/m 17 maart 2013. Doe mee en ervaar op een laagdrempelige en vooral leuke manier in één week hoe je op je eigen manier kan bijdragen aan een duurzame samenleving.
No Impact week is geïnspireerd op ‘No Impact man’ Collin Beavan. Colin leefde met zijn vrouw en dochter een jaar lang ‘No Impact’. Zij probeerden een duurzame manier van leven uit in fases: van het verminderen van afval en het eten van lokaal voedsel tot het verminderen van CO2-uitstoot door te fietsen of de trap te pakken. Dit duurzame lifestyle experiment had een positief effect op de levenskwaliteit van Colin en zijn gezin.  Er kwamen een boek, een film en vele No Impact weken in de VS uit voort. No Impact is een internationaal fenomeen en dit jaar is het de 3e Nederlandstalige No Impact Week.

IVN Amersfoort organiseert in samenspraak met Humanistisch Verbond Eemland op 7 maart 2013 een No Impact avond in De Oude Viltfabriek.
Vanaf 19.30 staat de deur open en wordt U verwelkomd door de benefiet Klezmerband Kletzmaar uit Amersfoort.
Om 20.00 uur wordt de film ‘No impact man’ vertoond.
Tijdens de film is er een mini-repaircafé, een kledingruilbeurs en kunt u intussen “proeven” van bio/vega hapjes.
Neem kapotte kleding mee voor het repaircafé! Neem waardevolle boeken en kleding mee voor de ruilmarkt.
Kom op de fiets!

De Oude Viltfabriek
Arnhemseweg 47, Amersfoort
tel. 033 4619300

Laat wat van je horen